Paydro maakt het mogelijk voor organisatoren met herhalende evenementen om een ticketshop te openen. In een paar klikken open je een ticketshop bij Paydro voor het hele seizoen of jaar, voor je netwerk events, of voor theatervoorstellingen. Het evenement kan één keer in de maand of 6 keer per week een heel seizoen lang worden georganiseerd, de ticketshop blijft overzichtelijk.

Paydro richt zich met de update vooral op seizoensgebonden evenement en wekelijkse netwerk events. “Deze update van Paydro is vooral voor organisaties als de VVV, theaters en netwerken een uitstekende oplossing. Zij kunnen van herhalende activiteiten een inkomstenbron maken, maar missen de technische mogelijkheden om zelf alles te regelen. Een ticketshop via Paydro maakt dit eenvoudig.” vertelt Arjen Schat, oprichter van Paydro.

Door eenmalig een online ticketshop op te zetten wordt de ticketverkoop automatisch geregeld voor het hele seizoen. Van registratie tot betaling en het versturen van de tickets. We zien in onze samenwerking met de Persgroep dat dit goed werkt. De uitgaves van De Persgroep organiseren lokale activiteiten, als loyalty programma, met behulp van een ticketshop via Paydro.

Totaal oplossing voor event organisatoren

Paydro is met haar platform een one stop shop voor evenement organisatoren. Het platform biedt een totaal oplossing van ticketverkoop tot evenement evaluatie. Paydro werd onder TNW Labs opgericht om het makkelijker te maken tickets te verkopen voor The Next Web Conference en groeide in een paar jaar uit tot een full service online ticketingsysteem dat door vele gerenommeerde events en bedrijven wordt gebruikt.

Meer dan alleen online tickets verkopen

Paydro assisteert bij meer dan alleen online tickets verkopen. Ze helpt ook om bezoekers op de hoogte te houden. Een ticketscanner App helpt bij bezoekersregistratie, een netwerkomgeving is beschikbaar waarin bezoekers met elkaar in contact kunnen komen voor het event en een evaluatie tool is beschikbaar om feedback van de bezoeker te verzamelen na het event.

"Omdat de bezoekers bij ons bekend zijn kunnen wij interessante hulpmiddelen bieden aan organisatoren en doen waar wij goed in zijn; handige technische oplossingen maken die helpen om een mooi evenement te organiseren." – Schat

Je kunt Paydro gratis proberen door een account aan te maken. Totdat je daadwerkelijk een ticket verkoopt kan je gratis ontdekken hoe het platform werkt en wat de mogelijkheden zijn. Voor vragen of feedback, kun je ons bereiken via +31 085 888 2 888 of info@paydro.com. Je kunt ook de chat functie gebruiken (rechts onder op paydro.com).

Vorige