Extra vragen

Vraag toevoegen:

URL: admin.paydro.com/[event-id]/category_fields/add/[category-id].json [POST].

POST data.

data[CategorieField][id]
data[CategorieField][name]
data[CategorieField][type]:[date, time, dateTime, numeric, text, textarea, email, checkbox, select]
data[CategorieField][mandatory]:
(int, option) 1 = veld moet verplicht ingevuld worden, 0 = veld is optioneel
data[CategorieField][order]:
(int ) positie van het veld in het formulier (t.o.v. de andere vragen)
data[CategorieField][options]:
(array/dict) meerdere opties
Werkt alleen voor: 'select'

Resultaat OK.

ok: true
id:[category-field-id]

Bewerken:

URL: admin.paydro.com/[event-id]/category_fields/edit/[category-id]/[category-field-id].json [POST].

Resultaat OK.

ok: true
id:[category-field-id]

Verwijderen:

URL: admin.paydro.com/[event-id]/category_fields/delete/[category-id]/[category-field-id].json [POST].

Resultaat OK.

ok: true