Beginnen met een evenement

Een evenement is de plek waar alles onder valt. De shop, de registraties, kortingscodes, emails etc.

Om een nieuw evenement aan te maken klik op evenementen bovenaan in het scherm.

Klik op de evenement toevoegen knop.

Alleen eigenaren en managers hebben de mogelijkheid om nieuwe evenementen aan te maken.

Volg het stappen plan, dat begint met de evenementnaam & klik op volgende.

Vul de datum in en ga naar de volgende stap.

Vul de locatie in.

Kies of upload een sfeerfoto & en kies een kleur voor de shop..

Welkom in je shop. De shop is in concept fase, waarin je alles nog kunt aanpassen.

Ga door met eerste ticket toevoegen.

Tickets introductie