Betalingsdeadline en betalingsherinneringen voor facturen

Paydro verzendt automatisch betalingsherinneringen voor onbetaalde facturen.

Achterstallige facturen

Paydro stuurt automatisch herinneringen op woensdag om de 2 of 4 weken. Je krijgt een notificatie op dinsdag, om je bankrekening te controleren en de betalingen bij te werken in ons systeem.

Periode instellen voor betalingsherinneringen

1. Start op de evenementen overzichtpagina en klik op je naam rechtsboven.

2. Je bent nu op je ‘Account’-pagina. Klik op ‘Organisatie instellingen’.

3. Klik op ‘Betalingsinstellingen’.

4. Selecteer de periode uit het pull-down menu onder ‘Herinner klanten te betalen na’ .

5. Klik op Bijwerken om de instellingen op te slaan.