Vraag extra informatie

Je kunt zoveel vragen als je wilt. Standaard wordt om voornaam, achternaam, email & telefoonnummer gevraagd.

Extra vragen toevoegen aan het registratieformulier

Ga naar de ticketshop en klik op de groep naam van de ticket waarbij je extra vragen wilt stellen

De groep opties openen
Hier zie je alle vragen die aan je klanten per registratie / ticket worden gevraagd

Klik de vraag toevoegen knop

Stel de extra vraag in

- Verplicht veld:
De klant moet iets invullen om door te gaan

- Toon antwoord op ticket:
De vraag en het antwoord worden op de PDF ticket getoond. (Denk aan programme keuze).

- Klanten kunnen dit antwoord op de zelfservice niet veranderen:
Het is hiermee niet mogelijk dat de klant het antwoord aanpast.

Formulier voorbeeld

Zo ziet het formulier er voor de klant uit