Vraag extra informatie

Je kunt zoveel vragen als je wilt. Standaard wordt om voornaam, achternaam, email & telefoonnummer gevraagd.

Extra vragen toevoegen aan het registratieformulier

De groep opties openen
Hier zie je alle vragen die aan je klanten per registratie / ticket worden gevraagd

Klik de vraag toevoegen knop

Stel de extra vraag in

- Verplicht veld:
De klant moet iets invullen om door te gaan

- Toon antwoord op ticket:
De vraag en het antwoord worden op de PDF ticket getoond. (Denk aan programme keuze).

- Klanten kunnen dit antwoord op de zelfservice niet veranderen:
Het is hiermee niet mogelijk dat de klant het antwoord aanpast.

Formulier voorbeeld

Zo ziet het formulier er voor de klant uit